Завжди чекаєш.
Завжди віриш.
Ніколи не п’єш.
Ніколи не куриш.
Все наче сон,
Все наче вітер.
Ми їдем в Херсон,
А це вам не Пітер.
Може молюсь,
А може не вірю.
Може сміюсь.
Сподіваюсь повірю.
Наче як всі.
Наче мінлива.
Всі сіли в таксі.
Ця реальність можлива.
Хтось скаже: «Геть!»
Хтось піде з нами
І буде лиш чверть
З кам’яними серцями.
Я з ними не буду,
Я з ними чужа.
Відмиюсь від бруду,
Бо тут лиш іржа.
Спочатку все складно.
Слова всі німі.
Вивчив доладно
Й повернув пітьмі.
Вже майже кінець,
Вже все написала.
А ти молодець
Писанину читала.
́