Ти - українець ? Подумай, а тоді вже скажи,
Розваж, чи ти готовий заради Народу,
Заради Вітчизни в кровавім бою полягти,
Щоб здобути для дітей своїх свободу !
Хто ж як не ти ? Кому ж воювати ?
Політики почали собі нову війну,
А нам... простому народу страждати...
Їм - наплювати... Народе, час відсіч дати !
Хто є рабом, той не піде до Раю !
Хто мову продав - навіки буде німим !
Ти з нами козаче? - Не кажи незнаю,
Бо будеш в цьому світі ти ніким...
Дадуть тобі гроші, дадуть тобі владу,
І підеш ти проти рідних, близьких,
Та не простить тобі матінка зраду !
То ти з нами козаче, чи підеш за них ?!
Автор : Назар Гузій 09.10.2012р. (с)