А як будуть патріоти,
то країна не помре,
ще народ їй у воротах
більше слави принесе...
Не відступимо від інших,
не покинемо мети,
ще покажемо що треба підігнати вам хвости
Як єдині всі зберемось -
то покажемо усім.
Українцями ми звемось,
наша слава - то не дим
Не відступимо від інших,
не покинемо мети,
ще покажемо що треба підігнати вам хвости
Я не знаю,як це сталось,
розбрелись усі кругом...
Кров'ю либи наливались,
знову стали всі селом...
Не відступимо від інших,
не покинемо мети,
ще покажемо що треба підігнати вам хвости
Той з усіх дере безбожно -
й всі захоплювались ним...
Люди добрі,як так можна
познущатись над святим?!
Не відступимо від інших,
не покинемо мети
ще покажемо що треба підігнати вам хвости
І Шевченко нам писав
не шкодуючи годин.
Він нас,люди,закликав:
"Піднімайтеся з колін!"
Не відступимо від інших,
не покинемо мети
ще покажемо що треба підігнати вам хвости
Якщо знову ми зберемось -
ми покажемо усім.
Українцями ми звемось,
наша слава - то не дим!
..українець - звучить гордо
а москаль - то хряка морда.
Той,хто кров свою не лив,
за свободу ворогів не бив,
той,хто в схованці сидів,
тому не зрозуміти,
що значить ймення це носити!..