Моє рідне село –
Це найкраща місцина.
Де дитинство пройшло,
Тут лиш рідна хатина.
Тут природа,луги,
Луки,трави,діброви.
Тут життя навкруги
Й поклик рідної мови.
Тут широкі дуби
Майорять шизокрило –
Це мої Підлуби,
Аж душа загриміла.
Неймовірна краса,
Тихо Уборть хлюпоче
І дівоча коса
Й світлі ,зоряні ночі.
Тут життя, аж кипить,
Тут лелеки кружляють,
Тут - ти можеш злетіть ,
Лише тут окриляють.
Тут квітуча земля -
Це моя Батьківщина.
Край цей – гордість моя,
Це моя Україна.
Тут батьки народились,
Дідів наших кров проливалась.
І усе з того часу змінилось,
Але істина вічна - зосталась.
Там лиш свіже повітря
Такого ,немає ніде.
Буйним подихом вітру
Далеко життя заведе.
Будеш бачити світ
І про щастя читати в книжках,
Та пройде многа літ,
Осягнеш ти його, в Підлубах…