Якщо у рідному краю
Забудеш мову ти свою,
Чужою будеш белькотати -
Хай прокляне Вкраїна-мати!
Якщо ти став як потурнак,
Забув, що тризуб рідний знак,
Не знаєш символів народу,
Зневагу взнаєш свого роду.
Якщо у рідній Україні
У мову кидаєш каміння,
В житті не будеш щастя мати,
А ворог буде зневажати.
Живе народ лише тоді,
Коли у праці, в боротьбі
Звучати буде рідна мова
І Господа правдиве Слово.
Будь українцем ти завжди,
Батьківське слово бережи,
Історію не забувай,
Люби Україну! Захищай!
Будь українцем ти завжди,
Батьківське слово бережи,
Історію вчи, не забувай,
Люби Україну, захищай!
Повчально, розумно, відверто і саме найголовніше з любов'ю до рідного краю.
Зеновій Винничук відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00