В кабміні в розпалі дєбаті:
Откудаль можно ще ворваті.
Внучаті зайди від чуми
із відголосків Колими
сховались бидло "за дверми".
Злодва вирєшує дє взяті,
щоб не згубіть електораті.
Та палучілас, как всягда.
Давно вжє виряшів Раджа.
Хіба кабмін там шось ріша?
Даняцкім болше па нуждє,
трімаць іх вигадно в уздє.
Тож трєба ім на павадок,
отдать усьо, не будя впрок:
Там нарасуйтє между строк.
Їх так «Свабодай» залякалі
Шо, «як калісь галасували».
За дрянь, за виродків змії.
Сміялись доли і гаї,
ба ім сказалі, то сваї.
«Данєцкі» в члєнах шо там жаль.
Падбросів Ющ і проча шваль.
Хто проті був їм нє указ
Братки в дільницях на показ,
всєх клалі рилом в унятаз,
Упала дур у смертогріх,
«Обрали» знов Донецьких бліх.
Радная мама нє гаруй
бо всєядно палучіш .уй.
Папробуй шось патом зясуй.
Плювати хочуть «епатажні».
Суди і власть давно прадажні.
Наскрізь Садомма і Гоморра.
На піяніно апріорі,
ганяють «Мурку» пракурори.
Чужинець знов «Гаспідар» в хаті.
Ординців вибрали кастраті.
Ну скільки можна вже дрімати,
чи не пора з колін вам встати.
Вкраїнця дома обирати..!
Пора вже брать за петельки,
брехня втомила й матюки.
Шабельки з піховок виймати,
І вишиванки одягати.
Вкраїна просить Батько й Мати.