Версия на русском языке:
«В той комнате с цветами»
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=112684
Приємний звук
Знайомих нот
Клітинно наближає
А навкруги - переворот
Все ніби оживає
Твої улюблені
Квітки
І вир очей чарівних
Умить відкинули чутки
У тінь думок настирних
Ковток вина
Горить свіча
Приємним ароматом
А пристрасть швидкістю м'яча
Загонить душу в п'яти
Пізнати вже
Відчути мить
З обриву прямо в воду
Кайдани страху розчинить
Й поринути в свободу
Крізь дотик губ
І ніжність рук
У диханні тремтінні
Передчуття спокуси мук
В найвищому стремлінні
Горить свіча
Приємний звук
Все наяву і з нами
Переплетіння ніг і рук
В кімнаті із квітками
13.04.2013
Горить свіча - моя печаль...
Горить в чужій кімнаті...
Там - омут твій, там твій причал...
Й думки мої - там... Кляті!
Serg відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Оце такої!
Що це за скептичний гумор?
Це ж Поезія перш за все, а не авторизована сповідь,
Ось Вам, як по Фрейду -
і про пристрасть, і про совість і про кохання: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=233535