Я настроїла свій телефон лиш на твої есемески і дзвінки,
Я зламала всі паролі і коди , що були між нами,
І це не просто безглузді витівки,
Не просто вдало розіграні мелодрами.
Номер твого мобільного знаю напам'ять,
Напам'ять знаю фрази твої наперед,
Ніхто з поетів( всі мямлять)
Про це толком не писав поем.
Я НАПИШУ, В ДВАДЦЯТЬ ПЕРШІМ СТОЛІТТІ,
На клавіатурі ноутбука,
Про те, як кохають сплітаючись тіні,
Про те , як можуть полюбить два звуки.
Усе це наберу і зібравши волю надішлю тобі,
Сором'язлива поряд з тобою,
Поряд з тобою лиш уві сні.