Скільки раз у небі
заспіва пташина,
стільки раз про тебе
думаю, дівчино!
Скільки тих пташинок
кожний день співає –
стільки раз твій милий
тебе пригадає.
Лиш вечірня зірка
перша засвітила,
у ту ж мить про тебе
я згадаю, мила!
Скільки тих зоринок
світить ніччю з неба –
стільки раз, кохана,
думаю про тебе!
Peter Bella-Horal
Vzpomínanie
Koľko ráz na hore
zaspieva vtáčatko,
za každým na teba
vzpomniem si, dievčatko!
Koľko tých vtáčeniec
každý deň zaspieva:
toľko ráz milý tvoj
na teba myslieva.
Keď prvá z večera
zablysne hviezdička,
za každým na teba
vzpomniem si, dušička!
Koľko tých hviezdičiek
svieti v noci s neba:
toľko ráz — má milá, —
myslievam na teba!