ПРОКИНЬСЯ ТАРАСЕ…
ВИСТРЕЛИ ПОГЛЯДОМ ГРІЗНО,
ПРОКИНСЬСЯ, ПОКИ НЕ ПІЗНО,
ДВІСТІ РОКІВ ПРОЙШЛО
А МОСКАЛЬ НІЯК НЕ ПІДЕ,
НЕВЖЕ ЩЕ НЕ ДІЙШЛО?
ЩО СМЕРТЬ НЕ ВСЕ ЗАБЕРЕ?
ПРОКИНСЯ ТАРАСЕ..
МОЛИТЬ НАЦІЯ НАША
ДЛЯ НАС У СВОБОДІ
СОЛОДКОЮ БУДЕ І КАША,
НАШ ДУХ НЕ ЗЛАМАТИ
ЦЕ Україна, ..НЕ «РАША»
ПРОКИНСЯ ТАРАСЕ…
ВУС ПОКРУТИ…
ПЕРЕХРЕСТИСЬ, ВИШИВАНКУ ВДЯГНИ,
ПРОКИНСЯ У КОЖНОМУ З НАС
ЩОБ ТАКІ РОДИЛИСЬ ЯК ТИ,
І НЕ ЗАБУВАЛИ ПРО НАС.
ПРОКИНСЯ ТАРАСЕ…
КАСКУ І ЩИТ У РУКИ ВІЗЬМИ,
АБО ОЛІВЕЦЬ ІЗ ЗА ПАЗУХИ ВИЙМИ,
НАМАЛЮЙ… ЩОБ МИ БУЛИ ЛЮДЬМИ
ДОСТОЙНИХ ВПЕРЕД ПРОВЕДИ.
ПРОКИНСЯ ТАРАСЕ…
БЛАГОСЛОВИ НОВУ УКРАЇНУ
І ЗАГИБЛИХ З СОБОЮ ВІЗЬМИ,
ВОНИ ЯК І ТИ …
БОРОЛИСЬ ЗА НАШУ КРАЇНУ
ДОСТОЙНІ, - З ТОБОЮ ІТИ….