Символ майдану, сотник Парасюк, поранений,
Ну і ну, гарна відмазка перед солдафонами простими,
Типу він також був в бою на передовій з вами,
Правда Парасюк живий, а деякі з вас є трупами гнилими,
Стандартним провокатором є цей актор Парасюк,
Як козел-провокатор що заманює баранів на бійню,
Він привів на війну не одну майдануту вівцю,
А сам тихенько сплавиться, стане за безпечну лінію,
Ну це ж треба таку брехню вигадати, цирк на дроті.
Якийсь Філатов чеше що Парасюк був у полоні росіян,
Потім чеченців, потім ГРУ, денеерівців потім,
І це не смішно, майданівці дійсно вірять в цей обман.
1.08.2014
https://www.youtube.com/watch?v=YidJoTAOL7A
козел-провокатор:
так от виявляється звідки цього недоактора вишкребли для гри в театрі під назвою майдан а потім АТО, все це постановка і спектакль, а простолюдини ведуться