Маленьке серце
День за днем проліта,
Літо, осінь, зима,
Завивають вітри, як вовчиці,
Мого татка з війни
Все нема і нема,
Я навчилась за нього молитись.
Я сказала собі,
Бог почує, молись,
Він хороший,усім помагає,
І я вірю Йому,
Все буде, як колись,
Татко мир відвоює, я знаю.
Вітер тихий до сну
День ясний вколисав,
Мама кличе мене спочивати,
Знову Бога молю,
Давши волю сльозам,
Щоб вві сні хоч побачити тата.
Я маленька іще,
Слів не знаю таких,
Щоб чуття свої в них умістити,
Хай молитви мої,
Як у небі зірки,
Берегти будуть татка і гріти.
Україну звільни
Від ненависті й зла,
Щоб у щасті росли ми, в достатку,
Твоя доня мала,
Серце в неї мале
Та велика любов у нім, татку.
Повертайся з війни
Мій татусю, скоріш,
Вийду з мамою,буду стрічати,
Ти обіймеш мене,
Не соромлячись сліз,
Повертайся мій таточку, тату…
Зінаїда Сидорчук ©
ID:
547335
Рубрика: Поезія, Патріотичні вірші
дата надходження: 29.12.2014 16:24:45
© дата внесення змiн: 29.12.2014 16:24:45
автор: Zinaida51
Вкажіть причину вашої скарги
|