Романтика життя -
у буднях, у радощах і пестощах земних ?
Романтика буття -
у чомусь загадкова, ніким не пізнана
і зовсім не така,
як пишуть і описують митці -
у кого з келихом шампанське,
у кого яхта на морях,
у кого берег веселковий,
що поруч з хатою в полях.
У кого берег у думках,
у кого берег океану
полоще ноги з вечір'я́.
А що у мене ?
Це лише те, що лиш у мене -
це спокій ранньої весни,
це тиша веснянкового дощу,
це літо запашних суцвіть,
це осінь дарунків золотих,
це зимоньки веселі хороводи -
це все для мене почуття,
які чомусь загадкою стають.
Людмила Яблонська.
10.01.2015 р.