Засіяв місяць небо в зорі ясні,
В зеніті рум’яниться день обстріляний.
Так хочеться забути всі напасті,
Вернутись у щасливі дні омріяні.
Думки банальні,нездійснені мрії,
Реальність борознить безжально душу.
Вже крига скресла від останньої надії,
Здаватись не для мене…вірить мушу.
Я вчитись буду подиху радіти,
І у болоті бачити троянди,
Хоч крила спалені,та спробую злетіти,
І кожен день надією зустріти,
Бо в Бога на усе є Свої плани.
06.02.15
Хочеш насмішити Бога - розкажи Йому свої плани...Спаситель прийшов на землю для того, щоб навчити людей перш за все не боятися смерті, бо душа вічна...Все на краще, бо все краще біля Бога. Гарно, Лесенько! Той хто чує Його голос - ніколи не втратить надії
леся квіт відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00