Залишилось 5 хвилин до осені.
Я її зустріну тет-а-тет.
Мрії всі повибігали босими,
Грітися на згарищах комет.
Сплять будинки, сплять маленькі вулички,
І дрімає втомлене шосе.
От вже завтра всі вони здивуються,
Що їм дивень-ранок принесе!
Осінь зачарує диво-барвами,
Терпко-ніжна, трепетно-проста.
Як мелодія, акордами гітарними,
Душі перехожих огорта.
Ну а поки зорі з неба падають,
Покидаючи приречено блакить,
Літо ловить їх в долоні і загадує
З нами залишитись ще на мить.
Буде дощик, вітер листям гратиме...
5 хвилин лишилось - осінь тут.
Листя ляже килимом строкатим -
Позначає осінь свій маршрут.
Скоро в моді будуть парасолі,
У нагоді стануть плед, глінтвейн...
Кава, чай, хвилинки
меланхолії...
5 хвилин лишилось - осінь йде!
5 хвилин! красиво змальовані і осінь, яка наближається, і літо, яке ще хоче залишитися з нами хоч на мить! А ніжний ритм вірша навіть забаюкав і пригорнув)))
СвітанОk відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, Сашо) Тішуся, що сподобалось)) Хорошої осені тобі =)