А нам все по...
Бо не пішли ми на...
Пішов вагон метро,
А ти не зна
Чи змога дочекатись до наступного
Ущерть набитого людьми, - тому підступного...
Відступного. Та гул електродвигуна
Вже розтинає метробудність простору
Серед вологої п'янкої осені,
Що залітає у тунель метро
Вітряними поривами,
Співає свою пісню готичними мотивами
Серед сюжету ескалаторного руху
Здалека долина до твого вуха...
Пішов вагон метро.
Куди? Не зна.
А нам все по...
Бо не пішли ми на...