Наснилося, що падав я у річку
З її крутих високих берегів
І чув навколо дивні переклички
Майбутніх небезпечних ворогів.
Несла уперта течія сердито
По гладі каламутної води,
Похиле дерево, архаїкою сите,
Мене урятувало від біди.
Прийдешній день нову готує битву,
Та я вже звик - їх безліч пережив.
Промовлю перед образом молитву:
"Від лих мене, мій Боже, вбережи"...
(03.02.2013.21:30.№220)
Сумська обл.