А хочеш, я для тебе пісню заспіваю
І поцілую, як ніхто не цілував!?
За плечі лагідно весь вечір обіймаю -
Свою частину я тобі подарував.
Ти не повіриш - я давно тебе помітив,
Коли іще надворі квіти не цвіли…
З тих давніх пір минуло не однеє літо,
Хурделиці доріг немало замели.
Приємно вірить, що з тобою ми зустрілись,
Приємно знати - буде все тепер гаразд.
Не випадково разом знову опинились
І не проґавив я можливості в цей раз!
(30.05.2009.№93)