Привіт, я твоє минуле, не впізнаєш?
А я колись майбутнім твоім був.
Скільки кадриків з життя твого збираю,
Щоб ти ніколи іх вже не забув.
Я життя твого частинка невелика.
Частина радостей твоіх й страждань.
Я довга ніч твоя така ще тиха,
І я сон страшниий, без вагань
Прийду, коли настане смуток,
Його руками в стіну розіб'ю.
Вдерусь, коли щасливим будеш,
І смутком радість твою відберу.
Ти вибираєш сам як жити.
В майбутнє вибираєш стежку сам.
Не казатиму, що мусиш ти робити,
Хочу тільки, щоб минуле не завадило всім нам.