Я – твоя прекрасна половина.
Господь створив мене з твого ребра.
Благословенна Богом та година:
Привів мене для щастя і добра,
Для любові, радості і пісні,
Щоб серце наповнялось за щораз,
І палало полум’ям іскристим,
В одно єство єднало завжди нас.
Човен розділити неможливо.
Ніхто не може розділити й нас –
Бо це ж Творця є справжнє диво,
Його не подолає світ і час.
Лиш разом оте, – одне, єдине.
В любові, злившись, народжує життя.
Нам від Господа ім’я: Людина –
Завжди, й на віки вічні в майбуття.
То ж з’єднаймо наші руки, любий,.
В одно нехай зіллються і серця –
Люби, веди мене до шлюбу.
Тобі я буду вірна до кінця.
Галина Яхневич.