Засвітився ранок, хоч зоря сія,
В яслах спить спокійно (2 рази) крихітне маля,
Христос народився,
В яслах уповився,
Син Божий народився….
При зорі цій люди стали на коліна,
Несуть Йому дари(2 рази) до Божого сина:
Сохрани нам, Боже, на землі дитину,
Хай Він буде з нами (2 рази) і спасе родину.
У Різдво Христове, віншуєм країну,
Збережи нам, Боже, (2 рази) рідну Україну.
А Вам господарю і Вашій родині,
Хай дарує щастя (2 рази)й крила лебедині.
Із Різдвом Христовим,прославляймо Бога,
Щоб в життя щасливе ( 2 рази) стелилась дорога.
Засвітився ранок, хоч зоря сія,
В яслах спить спокійно (2 рази) крихітне маля,
Христос народився,
В яслах уповився,
Син Божий народився….
З Різдвом Христовим!
Христос народився!
Славімо Його!