Гавані розбитих човнів,
Галявини мертвих дерев,
Будинки розбитих дзеркал,
Вічності темних днів.
Там... ти колись гуляв,
Десь ти когось шукав,
Там ти тоді розбив
Свій швидкий корабель.
Там, де уламки снів,
Де не спинити вітрів,
Ти залишився сам
Серед розбитих човнів.
Місто поламаних душ
Серед порожніх вітрин,
Серед розбитих дзеркал, -
Місто роздертих вітрил.
Там, де нема людей,
Там не росте трава,
Там відтепер навіки
При́стань твого човна.