Голодний вовк блукає по лісах Тамбова
У пошуках загубленої зграї,
Веде з холодним вітром затяжну розмову -
До болю марно голос свій зриває.
Ховається самотній від очей мисливців,
Трагічно перевиснажений часом,
Насправді ж він - міцний вожак-убивця,
Що випадковим чином раз зійшов зі траси.
Хоч і життєве вже закінчилося свято,
Чекать не стане на чиюсь подачку,
Бо вирок долі зміг із мужністю прийняти
Тамбовський пілігрим - вовк-одиначка.
(06.10.2013.21:00.№232)
Тамбовська обл., Росія