Вироби із бісеру, диво-вишиванки,
Яскраві витинаночки, роботи-орігамі.
Все уміють її руки гарно та майстерно,
За що візьметься, все зробить дівчина Олена.
Немов би живі троянди,ромашки,тюльпани
З кольорового паперу.Здається,що й пахнуть.
Ікебана теж чудово виходить у неї,
Друзів,родичів,знайомих прикраша оселі.
І на виставках роботи є її, в музеї,
Багатьох вона навчила творчості цієї.
Молода,талановита,беручка,завзята,
Вміє вона навіть в будень дарувати свято.
Завжди хай щастить і всюди,таланить у всьому,
Сили тобі та наснаги,затишку у домі.
Хай тебе кохають,люблять чоловік із сином,
Твори красу всім на радість,дорога майстрине.