«Вірю»
Я вірю, що настануть ті часи,
Коли ти припадеш в мої обійми,
Закінчаться всі непотрібні війни,
І збудеться все те, про що просив.
Я вірю, щастя нас не омине,
І кожен берегтиме те, що має,
А років через сорок хтось згадає
Мої вірші, а може і мене.
Я вірю, що любов живе в серцях,
Навіть у тих, які давно розбиті,
І прийде час, коли одної миті
Вони складуться порухом Творця.
Я вірю, кожна рана заживе,
На тілі, чи в душі – це не важливо,
А я порадуюсь, якщо, можливо
Цей вірш тебе зачепить за живе.