Залишся. Ти куди? Не йди. Ще рано!
Без тебе в грудях так весь час щемить…
Він буде завтра, той холодний ранок,
А зараз ніч. І в нас обох ще мить
Ще мить сказати все, що ми хотіли,
Ще мить на те, щоб стиснулись вуста.
Нехай мурашки бігають по тілу,
Квартира ще сьогодні не пуста.
Залишся. Хай твій поїзд відбуває,
А ти з моїх обіймів не втікай.
Без тебе я веселим не буваю,
І не смачний той найсолодший чай.
Залишся, і забудем про всі справи,
Не буде болю, смутку і жалю,
А буде світ наш світлий і яскравий,
В якому слово лиш одне – «Люблю».