Ти хочеш мене зламати?
Але чому себе не можеш показати,
чи ти здатен лиш випробування давати?
Здатен лиш з пітьми спостерігати?
Ти хочеш мене зламати?
Вибач – не можу тобі цього подарувати!
Тепер я знаю для кого мені гарувати;
кого усе життя оберігати...
Знаєш, а я тебе мушу розчарувати
і напевно пораду дати:
«Для звіра за тебе страшнішого,
для нікого за тебе темнішого
не потрібно випробування посилати!»
Я зустрічі з тобою неймовірно чекаю –
я всі випробування тобі пригадаю!
Будь ти хоч сам Люцифер – тебе чекаю,
адже знаю – тебе я врешті здолаю!
Тобі я буду випробування давати;
тебе я змушу неймовірно страждати,
про пощаду щосекунди благати –
неіснуючого порятунку чекати...