«Сьогодні, 19 Серпня 2014-го в Іловайську загинули "Скіф", "Шульц", "Улибка" і "Франко". Світла памˊять героям..
Подивіться відео - це кращі люди на планеті! Скромні, добрі, відважні...» https://www.youtube.com/watch?v=Ow5PSV40lQQ
Іван Ребар...
......за ці роки я мабуть тисячу раз передивилась цей фільм...прочитала стільки ж заміток..написала безліч віршів...і пісню про Іловайськ написали з Миколою Шевченко ...але зараз у тисячу перший раз переглянула і...плакала, як вперше...не можу дивитись без сліз....бо «з ума сходили» в ті дні, як там ви, хлопці? зовсім не спали тоді ми...здавалося, що тільки заснемо, і щось трапиться непоправне...в кожної ж найдорожче – ТАМ...а хтось і не знав, де саме, то вболівали за всіх вас, хлопчики...робили, що могли, допомагали, як могли – не в цім справа...
....всі ви герої...і не тільки ті, хто був під Іловайськом...ці гарячі точки 2014го – печуть душу і серце й зараз.....ми переможемо! а вам- низький уклін, дорогі наші...пробачте нас...що ми – не поруч...та ми – з вами, тими рідними, кого покликала війна...хто захищав і захищає нас ...у кожного є кого згадати в ці дні...а героям-слава...і світла пам"ять тим, хто не повернувся...
Для чого зараз я пишу це тут, в КП...це не поезія і не новий твір...це – мої думки...це – частина мене, з якою мені вживатися ще і жити, це те, що нічим вже з мене і мені подібних не викреслиш і не віднімеш...і , коли я чую, що воєнна тематика – це мій піар...то, вибачте, але хочеться по-чоловічому «дати в морду».
А хто, скажіть, як не ми з вами, напишуть про ці події, щоб про них знали і не забували наші діти й онуки?чому, скажіть, я чи хтось інший, повинні ховати свої почуття, або писати «високу»(вибачте,кого образила, не спеціально) поезію про неземне там кохання, придумувати неологізми і т.п.? взагалі, хто має право розпоряжатися тим, про що і як саме я маю писати?...
Без коментарів. У кого «слабкі нерви», показуйте це, та власні амбіції, десь в іншому місці.
З повагою до всіх...знову я
ID:
684894
Рубрика: Проза
дата надходження: 21.08.2016 02:30:04
© дата внесення змiн: 21.08.2016 08:54:00
автор: Татьяна Прозорова ( Танюша Одинцова)
Вкажіть причину вашої скарги
|