Ти пахнеш щастям. Запах цей п’янить,
Я навіть уві сні його почую,
Не знаю, куди зараз ти кочуєш,
Але спинись, будь ласка, хоч на мить!
Твій аромат повсюди. Без вагань
Я би дістав тобі найвищу зірку,
І хай, можливо, буде мені гірко,
Та не відмовлюсь від своїх бажань.
Твоє тепло у мене, і в мені,
А посмішка твоя найбільше гріє,
Моя збулася заповітна мрія,
Хоч зовсім я не лицар на коні.
Ти пахнеш щастям. Дай, ще раз вдихну…
Хай аромат наповнює легені,
Нехай тече по кожній моїй вені,
І навіть взимку створює весну.