Ти – мій найперший відданий читач,
Ти – перший комплімент моєму слову.
Я стільки раз казав тобі: «пробач»,
А ти все пробачала знову й знову.
Ти – мій найперший відданий читач,
Бо половина творів – то про тебе,
Бо тільки ти мій чула тихий плач,
Бо тільки ти молилася до неба
За нас. За мене. І за всі гріхи,
Яким, можливо, і нема прощення.
Ти поряд і в хороший час, й в лихий,
Любов – велике таїнство і вчення.
Знайти своє – найбільша із удач,
А кажуть, що фортуна в сплячім стані.
Ти – мій найперший відданий читач,
І цей наш вірш далеко не останній.