Бувало думав, що покинуть буде краще,
що здатися найлегший із шляхів.
Хотів залишити усе напризволяще,
поповнити ряди давно пропащих,
і жити мрією до кінця своїх днів.
О, ні!
Здаватися найважчий з способів…
Що краще: пролазити життя у хащах,
у серці вічно носячи тепло,
чи запалити серце комусь, а собі
згоріти в щасті?
Повір, мені так буде краще.
Повір, мені не все одно.
В душі зоря ніколи не погасне.
І серце гнівом ще не заросло.
Звичайно.
Так.
Моє не заросло.
Тобі,
напевно,
все одно.