Торкаюсь рук, очей торкаюсь
Грудей чарівних молодих
Сосками ніжно-ніжно граюсь
Торкаюсь уст, мала, твоїх
Між ніг долоню запускаю
Ти відчуваєш палець мій
Що в твою кицю проникає
І ніжно рухається в ній
Ти хуя гладиш крізь штани
Мене очима пожираєш
Я ж пальцями в твоїй пизді
Тебе, малесенька, їбаю
Не в силах стримувати хіть
Я раком розвертаю грубо
І ще одна минає мить
І я ласкаю твої губи
Торкаюсь ніжно, проникаю
Ти відчуваєш мій язик
Я змусити бажаю заю
Зірватись на солодкий крик
Я підіймаюсь і торкаюсь
Пизди твоєї своїм хуєм
Я з нею граюсь, ніжно граюсь
Ще мить і ти мене відчуєш
Це танець двох нестримних тіл
Шаленств відвертих, ніжних митей
Так довго, до останніх сил
В обіймах затишок створити...