Якщо розчарую.., скажи мені в очі.
Не треба отих недосказаних слів!
Я все зрозумію.., я дихати хочу,
На вільнії груди, бо ти ж так зумів!
Робімо все мудро, робімо доросло!
Не хочеш, не любиш, не муч.., прожени!
Надіятися без причини не просто..
І винна тут я, як завжди, без вини..
Бо щастя - це мрія, якої чекала,
Та що там чекати, як долі нема!?
Здавалось, що все от-от статися мало,
Сказало життя : "Ти чекаєш дарма!".
Воно научало : "Живи просто й легко".
Не думай, не мрій, не надійся й не жди..!
І хоч всередині боляче й терпко..,
Твій Ангел - Хранитель з тобою завжди!
І Він на півшляху тебе не покине,
Та аж до останнього подиху твій.
Бо рано чи пізно мирське все загине,
Тож поки є час - ти живи і радій!