Не йди, будь поряд зі мною,
Подай мені руку й повітря вдихни
І я відчуватиму поряд з собою
Захист твоєї міцної спини.
Не залишай, посиди біля мене,
Я розкажу про свої почуття:
Вони не згасають й червоним по венах
Полум'ям грають, як маленьке дитя.
Зачекай , мені страшно лишатись,
Я боюсь темноти, у якій я одна .
Мої сили десь зникли , хочуть ховатись,
Я не можу знайти, вони щезли, нема...
Я без тебе не зможу, дивись мені в очі
І прямо скажи, що ти навпаки
Не зловживай тільки серцем дівочим
І не розказуй різні байки.
Не зважай на мої муки
І байдуже, що буде важче.
Так боляче від тебе чути:
"Прощай, без тебе буде краще "