Чорний колір печаль означає,
Це відомо із давніх-давен,
А козел про колір не знає
І стрибає собі цілий день.
Бо козлу нецікаво знати,
Як багато в житті кольорів.
Своє брюхо швидше б напхати,
На все інше він чхати хотів.
Між людьми трапляються часто
Такі, як козли, стрибуни.
Їх мета – нахапати побільше,
Як до справ…– ні при чому вони.
Не дарма поговірка така:
«Ну що з нього взяти… –
Як з козла молока...»
Тож мораль, – а вона тут не зла:
Не опускайся до рівня КОЗЛА.