Я здаюся тобі - догори голі руки...
Я здаюся тобі - ось мій скровлений стяг...
Твій голос в мені солодким звуком
То кохав, то виривався...
Мов із клітки птах...
Я програю тобі - нехай німіє серце,
Я втомлена від слів твоїх і каяття ...
Не треба, прошу, усе і так під скельцем,
Що випалює мене.
Я втратила життя.
Здаюсь тобі - ти всі поставив межі.
Здаюсь собі - мені бракує сил.
Не треба слів, чи позитивних тверджень.
Мене в собі ти, власне, знищив.
Потопив.