Хочу тебе, але тверезою -
Щоб залишилося в пам'яті,
Те, що кличуть тебе Терезою,
І все... Чим ми були зайняті...
Хочу лишитися, доторком -
Кожного твого дня, частиною.
Впізнаю тебе за почерком
Будем розмовляти - латиною...
Я хочу тебе - залпом випити,
Мов келих вина, домашнього.
Сьогодні, складаємо іспити,
Низька - різновид вчорашнього...
Я хочу тебе - залпом випити,
Вщент до цілунка останнього
Зуміти б від пестощів вижити
Поміж сварок - б знайти, крайнього...
Хочу тебе, але тверезою -
Щоб залишилося в пам'яті,
Те, що кличуть тебе Терезою,
І все... Чим ми були зайняті...