Жорж Бізе, Пертська красуня: Дія 2. Серенада Сміта
Лібрето: Жюль-Анрі де Сен-Жорж і Жюль Адені
Відгукнись на голос мій вірний
Відгукнись
На голос мій вірний,
Ах, люба безмірно,
Як було колись.
Покажись
На зов сумовитий
В віконце відкрите,
Як було колись!
Ах, молю,
Бо посмішку милу,
Краси дивну силу,
Я в тобі люблю!
Бо мені
Твої очі сяють
І в душу вливають
Втіхи неземні.
І тремтить –
Тебе тут чекає
Це серце, що знає
Кожну щастя мить.
День пройшов,
І все буде спати,
Я ж буду співати
Про мою любов.
Відгукнись
На голос мій вірний,
Ах, люба безмірно,
Як було колись.
Покажись
На зов сумовитий
В віконце відкрите,
Як було колись!
Georges Bizet, La jolie fille de Perth
A la voix d'un amant fidele
A la voix
D'un amant fidele
Ah, reponds, ma belle,
Ainsi qu'autrefois !
A ma voix
Daigne encor' paraitre,
Ouvre ta fenetre
Ainsi qu'autrefois.
Ah, parais,
Tu sais si j'admire
Ton charmant sourire,
Tes divins attraits !
De tes yeux
Qu'un rayon de flamme
Penetre mon âme
Et m'ouvre les cieux.
Je t'attends,
Et vers toi, d'avance,
Mon coeur qui s'elance
Compte les instants.
Jusqu'au jour
Quand chacun sommeille,
Seul mon amour veille
Pour chanter l'amour.
A la voix
D'un amant fidele
Ah ! reponds, ma belle,
Ainsi qu'autrefois.
A ma voix
Daigne encor' paraitre,
Ouvre ta fenetre
Ainsi qu'autrefois.
Коли мелодія звучить у вухах (як оце в мене зараз), розумієш, як легко і природньо Ваш текст лягає на музику. Дякую!
Хочете почути в'єтнамською? https://www.youtube.com/watch?v=yo59BnyoGLQ