Я пам'ятаю заборонені зустрічання
Та такі, щоб нас не бачив ніхто
Як в тенетах ночі ми ховалися до рання
І потайки ходили у кіно
Нікому знати про нас варто
І ми мовчали , для всіх це був секрет
На кожну зустріч ми ішли з азартом
Лиш темна ніч ховала силует
І ми разом не появлялися на людях
Хоч про нас ми весь світ хотіли кричати
Та ми знали, люди нас осудять
І були змушені тихо мовчати
Ти обіймав мене так, щоб ніхто не помітив
Страх, що дізнаються був нами завжди
Ти дарував мені перші квіти
І я не хотіла від тебе іти
Вже пройшов час ,тих побачень таємних
І кожний з нас своїм життям живе
Хоч ми пам'ятаємо силу почуттів взаємних
Та в темну ніч ніхто вже не прийде...