Коли вже не можуть поета
Купити ні в роздріб, ні оптом,
Або заманити в лабети,
З колючим натягнутим дротом,
Де гроші й улеслива слава
Це символ визнання народу
(На думку людськоі орави) -
Ламають усіх, хто не проти...
Тоді і приходить визнання
Не купкою дурнів багатих...
На іхніх каналах - мовчання,
Не можуть купити й продати!
29.09.2018