Хотів би в Ірини Мерлені
Уроків хоч п‘ять з боротьби
Узяти, та графік шаленний
У неі : туди і сюди
Все іздить борчиня по світу,
В тріко,чи у сукнях «Шанель»,
Уже й на музичній орбіті
Вона, наче той мінестрель...
Я чув, що у «Іграх престолів»
В сезоні двадцятому десь,
Ірину запросять до ролі
З ім‘ям загадковим - «Дейнес».
Бо схожа вона на Дейнеріс,
Тож доньку іі і зігра,
І скаже всім «Валар моргуліс»,
Тож гарно хай вивчить слова!
Ірина Мерлені - Богиня
На шоу музичних і ще
В двобоях великих спортивних
Суперників знищує вщент!
Вона ж бо інакше не може,
Цугцванг у суперників скрізь,
То ж я дещо ій напророчив,
І піснею в голову вліз!
Ця пісня - Ірині Мерлені,
Як авторський мій монолог!
На килимі, а чи на сцені,
Бажаю ій лиш перемог!