Вдяглись дерева в ризи там і тут
В багряно-жовті, мідно-золотисті,
Гвоздики й чорнобривчики цвітуть.
І сонця м’ячик нижче покотився.
Сумує небо сіро-голубе,
Бо ж розгубило клаптики-хмаринки.
Трави журавлик в лузі не скубе,
І мишка в нірку потягла скоринку.
Лежить земля розшитим рушником,
Немов палітра різнокольорова.
Тумани сиво-білим молоком
У ранки заблукали сіроброві.
17.03.2018.
Ганна Верес (Демиденко).