Я знову напишу, не знати що...
Із слів химерний заплету сюжет.
Воно ж бо й не горітиме, якщо
Перо небесне підписалось вже.
Заношених і, в попіл стертих, фраз
Не полічити - винахід старий
Давно в цім світі згаданий не раз.
Як тільки хтось назавжди вийшов з гри -
Не вічні ролі вічних травесті.
Надумані фривольні ТАК і НІ
Спіткнуться, опинившись на хресті,
До того ж, рай вбачаючи в багні.
Безликі, наспіх стулені слова...
Немає інших - порожньо в душі.
Сім покривал - в тарелі - голова -
Для Саломеї - пекла вітражі.
Кричати? Хто почує саломей?
За них розпишуть кару на віки.
Забуті аромати Mary Kay
І травесті розтоптані вінки.
30.03.2019
стільки різних смислів можна побачити тут, серед цієї примарної порожнечі. то ті слова, що, на жаль, будуть актуальними завжди. заради милозвучності - «зі слів»