Житомирська земля його зростила Сергій Юрійович Хрущ (3. 10. 1975-13. 05. 2014. )
Житомирська земля його зростила
І пам’ятає перший крик і крок,
Земля ж Донецька обпалила крила.
Душа бійця злетіла до зірок,
Щоб Україну звідти рятувати,
Дітей також (у нього троє їх),
Свою дружину, рідних батька й матір
І заповітний батьківський поріг.
Закоханий в красу лісів Полісся,
У предковічні зарості боліт,
Під гул мотору, що звучав, мов пісня,
Він щедро піт свій дарував землі.
Та коли ворог землю став топтати,
То кинувся у полум’я війни,
Щоби на захист України стати,
Адже він батько, син, громадянин!
Допоки світ цей буде існувати,
Змагатимуться зло і доброта,
Земля Героя буде пам’ятати,
І пам’ять та во істину свята!
6.04.2019.
Ганна Верес (Демиденко).