Не можна правду знищить, закопать –
Вона ж є вічна, як і ти, мій Боже.
Неправду правда завжди переможе:
СРСР не знищив же УПА!
Не можна правдою ніколи торгувать –
Ціни для неї в світі не існує,
Тому нечистий, мабуть, і біснує:
Її в кайдани теж не закувать!
26.05.2019.
Ганна Верес (Демиденко).