Осіння весна
(Наталці Маєвській)
Не ходи у цей Дощ сама –
Він нерівно тобою дише,
Це – осіння твоя весна,
У бентежно-чарівній тиші.
Незважай, що зітхне струна,
(Ну, обожнюють струни зітхати!)
Якщо мріє у снах весна,
Значить, час надійшов кохати!
І зітхнули, мов таїна,
Яскравіючи понад вишшю:
«Не ходи у цей Дощ сама!»
Всі зірки в оксамитній тиші
Зашарілась калина враз,
Одягнула разки намиста,
А вітрисько утнув свій джаз
В мегаполісах, променистий!
Заясніло тепло твоє,
Усміхнулось в очах- озерцях,
Якщо ніжність у серці є, -
Це твоє надзвичайне серце.
Не ходи у цей Дощ сама –
Він нерівно тобою дише,
Це – осіння твоя весна,
У бентежно-чарівній тиші!
#Тетяна_Прозорова