Вампір голодний .йому все обмаль.
Сайлер прямує на полювання .
Сайлера час годує .
пізнати сили ,пізнати все .
Годиннник дзигарить ,дзижчить .
серце зангує аж на рвання .
Чи на світанні буде нам так погано ..?
усе заради виживання
Чи так нам вісна навіснує навісніння .
Ти збиваєшся на манівцях .
Поворот туди - збочиш ,
Але там десь на поворті ти знайдеш кохання .
примітки -занги потругальською -сердитись .
сайлер - герой із серіалу ,,герой,,