роман
Кентавр Аскольд із сокирою заніс лезо над своєю жертвою .
Аскольд безумно посміхнувся .
Після цих вбивств відьми почали роботу над закляттям проти кентаврів ,
щоб забрати у них сили кентавра і зробити людьми . Кровожерливість кентаврів
привело до прокляття - вони стали людьми ,що гарують .
Виживший опісля нападу безумного кентавра згадував таке :
,,Кентавр стояв наді мною .На ньому неможливо було зосередити увагу ,
ніби я хворів очною хворобою . З кентавра сипались тіні і розповзались
як пляма крові від нападу акули . Мене охопив жах ,я стиснув смолоскип
в руці ,всі знають ,що кентаври бояться вогню . І раптом щось сталось
і він розчинився в повітрі .,,
Виживша людина добралась до хати і зачинила двері .Сокира всоталась в двері
і пробила їх дерево . На світанні вижишому знадобилась ...
Кентаври бились із вампірами ,випотрошували їх кишки ,ламали ноги ...
Сокира продовжувала бити і бити по двері . Зачиненний в хаті виживший
перелякався до усрачки . Він знайшов шаблю і забив одного кентавра .
Кентавр розчинився як тінь . Що це ?Сон? Хто є чарівні істоти як не спогади
і тіні .