морокуновірус
коровавірус
промивка носу - аква маріс
теж саме ,що і спринцовка ,але щось будистське і краще .
воно коштує 200грвн .
можна промивати і відваром деревію і ромашки і відваром липи .
коланхое - огидна на перший смак рослина кімнатна ,захищається своєю огидою від травоїдних .Але робить занімівання в місці запалення .
лимон
цибуля -відхаркующе
сирі продукти
поїдання часнику жареного і сирого
.поїдання часнику без прожовування сирого
часник -проти тиску
спеції
гвоздика і інші також від застуди
(також від деяких видів гельмінтів)
чистотіл -антибіотик
(не кажіть лікарю)
марля -як спосіб попередити захворювання
хвороба - це ліки як кажуть індіанці з латинської гамерики
https://coma.in.ua/34618?fbclid=IwAR37oq0vzJIr-yfaO4wtrSMl1Rt9Q8qWJh96X3LledLeSWXkWFR_mqdWKpY
"Зірочка " - популярний засіб від простуди .
Але ми завжди як росіяни - не читаємо інструкцію .
-А як ви нею будете користуватись? - спитала кореянка.
- ну як? В ніздрі .
- нє , треба поміж пальцями рук і ніг протерти
три дні .
Здоров' я - гроші які не купиш за гроші .Хоч все одно треба і за зірочку віддати деякі гроші.