Самотність - це коли ти з нею віч на віч,
Єдиний монолог...
Єдина чашка кави...
Нажаль їй доля дарувала право
З тобою бути поруч вдень і вніч.
Коли жінкам приносять квіти та прикраси
Десь в глибині ,ти відчуваєш біль...
Та непомітно розчиняєся в юрбі,
Придбавши подарунок час від часу...
Самотність -це коли твій телефон,
Мовчить як камінь з ранку і до ночі,
Коли від сліз вологі твої очі
І так печально грає саксофон...
My love,my love...лунає в небо спів,
Як крик душі,що замикає коло,
Коли бринить його самотній голос,
В цей час не треба вже ніяких слів...